Camping Šobec, uw plek in de natuur

Breng uw vakantie door in het hart van de ongerepte Sloveense natuur. Leg je ogen te rusten en kijk naar de kristalheldere Sava Dolinka-rivier, flirt met de majestueuze Karawanken en de Julische Alpen, vul je longen met frisse, dennengeurachtige lucht. Ontdek Camping Šobec – een uniek stukje natuur waar je kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en je innerlijke balans kunt vinden. Hier kunt u ontspannen of onze vele activiteiten uitproberen die uw avontuurlijke geest zeker zullen doen ontwaken!

Verbazingwekkende natuur

Camping Šobec ligt in één van de mooiste regio’s van Slovenië, zo niet van Europa. Verbazingwekkende natuur rondom de camping laat niemand onverschillig, zelfs niet onze terugkerende gasten op de lange termijn. Het uitzicht op de toppen van de Julische Alpen en Karawanken, die reflecteren in het kristalheldere water van de Sava Dolinka-rivier en het natuurlijke meer van Šobec, zijn echt een lust voor het oog. Stel je voor hoe leuk het zou zijn om ’s ochtends wakker te worden en zulke prachtige uitzichten in je op te nemen!

Verken Slovenië

Camping Šobec is een uitstekend startpunt voor het verkennen van Slovenië en de populaire bezienswaardigheden, aangezien de snelweg slechts 2 kilometer van de camping ligt, van daaruit kunt u uitwijken naar de Sloveense kust, de hoofdstad, richting oostelijke en zuidelijke delen van Slovenië. Als u de wegen wilt vermijden en liever in uw wandelschoenen stapt, kunt u kiezen uit vele wandelpaden. Eén van de grootste natuurlijke juwelen van Slovenië, Bled, ligt op slechts 2 kilometer van de camping – ideaal om een wandeling met het hele gezin te maken (als je er eenmaal bent, probeer dan zeker de heerlijke traditionele roomtaart van Bled).

Prachtige bezienswaardigheden

Oogstrelende natuurlijke bezienswaardigheden, kristalhelder water, frisse berglucht en de vriendelijkheid van onze medewerkers zijn een paar van de belangrijkste redenen waarom onze gasten graag terugkeren naar Camping Šobec. Onze toewijding om de hoogste normen te bereiken, wordt vooral weerspiegeld in onze zorg voor het milieu, omdat we ernaar streven onze invloed op de natuur tot een minimum te beperken. We zijn toegewijd aan afvalscheiding, gebruiken organische reinigingsmiddelen voor het reiniging en we hebben ook een ultramoderne zuiveringsinstallatie opgezet. Het planten van twee nieuwe bomen voor elke omgevallen boom is onze manier om de natuur terug te geven. Tijdens uw verblijf bij ons kunt u erop vertrouwen dat we er alles aan doen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en de natuur te behandelen zoals hij het verdient: met respect.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Sobec voor je op een rijtje gezet:

Camping Sobec
Slovenië Julische Alpen Goriška Lesce

Šobčeva cesta 25, 4248 Lesce

+386 (0)4 53 53 700
Duits, Engels, Italiaans, Nederlands, Sloveens

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe