Zijn jullie een reisorganisatie?

Nee, Camping-slovenie.nl organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

Waarom is er een vanaf prijs (richtprijs)?

De vanaf prijs (richtprijs) die wij op de pagina’s communicveren, is op dat moment de laagste prijs voor een bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heeft u andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere accommodatie, dan kan het zijn dat de prijs verschilt. Indien deze verschillen dan is de prijs op de website van de aanbieder/camping uiteraard leidend.

Waar komen de foto’s op jullie site vandaan?

De foto’s bij de campings zijn van de aanbieder/camping zelf. De algemene foto’s die u op onze pagina’s ziet, zijn gelicenseerd via een erkend fotostocksite, vooral shutterstock.com. Daarnaast maken we in blogs gebruik van accommodatiefoto’s (van vakantieparken en/of campings) die eigendom zijn van de reisorganisaties cq aanbieders van deze accommodaties. Geen enkele foto op onze site mag zomaar worden overgenomen of gebruikt voor andere/eigen commerciële doeleinden.

Verdienen jullie geld aan de website?

Eigenaren van een camping kunnen hun accommodatie/camping, tegen betaling van een jaarlijkse vergoeding, bij ons aanmelden. We bieden hiermee kleine en grote campings in Slovenië extra online zichtbaarheid middels onze website. Voor campings is het niet altijd makkelijk om bovenaan in de zoekresultaten van de zoekmachinse te verschijnen. Door een vermelding op onze website profiteren zij van onze autoriteit en positie in de zoekmachines. We zijn een belangrijk onderdeel van hun marketing.
Bij een aantal van de campings en in onze blogs vindt u ook de (beste) bijpassende reisorganisaties en verblijftips. Hierbij maken we gebruik van affiliate links: u betaalt geen cent extra als u via deze organisaties boekt, maar wij krijgen een klein deel van hun commissie voor het aandragen van een klant. Dat is waar wij onze inkomsten uit halen. De inkomsten worden mede gebruikt om de site in de lucht én actueel te houden.

Bijna alle grotere Nederlandse reisorganisaties werken met zo’n affiliate programma. Daarom kunnen we nog steeds onafhankelijk blijven. Lang niet alle reisaanbieders met een affiliate programma worden op onze site vermeld. Waarom niet?

Omdat we alleen die organisaties en accommodaties tippen die we écht geschikt en betrouwbaar achten! Er wordt in onze teksten altijd zo objectief mogelijk geschreven. Ook nemen we geen gratis overnachtingen aan in ruil voor ‘een leuk stukje’. Wij bepalen wat we over een bestemming willen schrijven, en kiezen daar zelf (relevante en betrouwbare!) bijpassende aanbieders met affiliate links bij. Zo simpel is het!

Kan ik bij jullie adverteren?

Ja, bent u eigenaar van een camping dan kunt u deze aanmelden.

Andere vraag die hier nog niet beantwoord wordt?

Neem gerust contact met ons op!