Vermelding op de site

Ben jij eigenaar van een camping, safaritent of glamping in Slovenië en zou je graag meer gasten willen ontvangen? Meld de locatie aan via onderstaand formulier, dan nemen wij met alle plezier contact op om vrijblijvend de mogelijkheden en kosten van een vermelding te bespreken.

Wie komen er in aanmerking?

Camping-slovenie.nl is een online platform met een verzameling van campings, safaritenten & glampings in Slovenië. Het aanbod bestaat uit kleinschalige campings, middelgrote en grote campings met een fantastische ligging in Slovenië. Ook de campings met een zwemparadijs, individuele safaritenten of bijzondere plekjes komen in aanmerking. Kortom ben je eigenaar van een camping of vertegenwoordig je een keten of camping / kampeer gerelateerd merk? Dan horen wij graag van je.

Wat doet Camping-slovenië?

  • Camping-slovenië.nl draagt bij aan de online zichtbaarheid en zorgt voor traffic naar jullie eigen website.
  • Camping-slovenië.nl bereikt de juiste doelgroep en zorgt hiermee voor zeer waardevolle leads.
  • Camping-slovenië.nl verzorgt geen boekingen, je hebt dus rechtstreeks contact met potentiële gasten.

Kosten van een vermelding v.a. 85 euro

De kosten van een vermelding zijn voor een camping met maximaal 65 plaatsen 85 euro per jaar en voor een camping met meer dan 65 plaatsen 125 euro per jaar. Onder plaatsen verstaan wij de som van toerplaatsen en huuraccommodaties. De kosten zijn exclusief 21% btw.

Waar bestaat de vermelding uit?

Naast een omschrijving, foto’s en andere nuttige informatie geven wij alle kenmerken en faciliteiten weer. Dit natuurlijk met een opvallende link naar uw eigen website.

Camping hier aanmelden

Heb je aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.