Vermeld je camping op Camping-slovenie.nl

Heeft u een of meerdere campings in Slovenië en wilt u dat zoveel mogelijk mensen uw accommodatie of camping weten te vinden? Een vermelding op Camping-slovenie.nl helpt u aan een betere online zichtbaarheid en meer gasten. Met een vermelding op Camping-slovenie.nl bent u direct zichtbaar onder de juiste doelgroep (Slovenië reizigers). Dit zorgt voor zeer waardevolle leads.

We zijn organisch goed vindbaar in Google!

Ruim 80% van de bezoekers van Camping-slovenie.nl komt via Google. Zij zoeken bijvoorbeeld op woorden zoals “camping slovenie”, “camping bled”, “natuurcamping slovenie” of “camping slovenie met zwembad”. Op veel van deze woorden staan wij organisch in de top 3 van de zoekresultaten. Gemiddeld ontvangt Camping-slovenie.nl 3.200 bezoekers per maand.

Vermelding al vanaf 89 euro per jaar

U betaalt een jaarlijkse bijdrage van 89 euro (tot 65 plaatsen incl verhuur) en 134 euro (meer dan 65 plaatsen incl verhuur). We doen niet aan commissies.

  • Uw camping wordt random getoond in onze zoekresultaten.
  • U ontvangt leads (bezoekers/kliks) van ons door de link naar uw eigen website.
  • U heeft rechtstreeks contact met uw gasten. Boekingen gaan niet via ons en vragen geen commissie.
  • We promoten uw camping op de pagina’s van Camping-slovenie.nl en via sociale media.

Tegen een toeslag bieden we toppositie (prominent hoger in de zoekresultaten), vermeldingen op andere websites in ons netwerk, een vermelding op de homepage of specifieke landingspagina en/of vermelding in de nieuwsbrief. Vraag ons naar alle mogelijkheden.

De prijzen voor de vermelding worden jaarlijks opnieuw bekeken en zo nodig aangepast. Mocht er een prijswijziging komen, dan wordt u als eigenaar tijdig op de hoogte gebracht. Elk jaar wordt de vermelding stilzwijgend voor de duur van 1 jaar verlengd, tenzij 1 maand voor het einde van de looptijd de vermelding schriftelijk (bv. per mail) wordt beëindigd.

Inhoud van de vermelding

De vermelding (bekijk voorbeeldpagina) op Camping-slovenie.nl bestaat uit:

  1. Link naar uw eigen website.
  2. Fotoslider (circa 20 foto’s).
  3. Uitgebreide beschrijving.
  4. Faciliteiten & kenmerken.
  5. Contactformulier voor (aan)vragen.
  6. Kaartweergave.

De vermelding is reclame vrij!

Camping aanmelden

Heb je aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.