Algemene voorwaarden voor bezoekers

Camping-slovenie.nl is een website van Reiscompany. Uitgever van verschillende campinggerelateerde websites, zoals Camping-slovenie.nl.

Het gebruik van de website

Het gebruik van Camping-slovenie.nl is voor eigen risico van de bezoeker. Elke beslissing tot het boeken van een accommodatie of camping, de aankoop van een product of dienst, het afsluiten van een verzekering of enig ander product of dienst als resultaat van op Camping-slovenie.nl verkregen informatie is voor de volledige verantwoordelijkheid van de bezoeker van de website.

 • Reiscompany doet zijn uiterste best om er altijd voor te zorgen dat de informatie op de website juist en up-to-date is. Desondanks kunnen we niet garanderen dat er geen onjuiste informatie staat op de site.
 • Reiscompany draagt geen verantwoordelijkheid voor rechten die verbonden kunnen zijn aan beeldrecht, merkenrecht of auteursrecht van de diverse aanbieders/campings.
 • Reiscompany aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van foutieve of gewijzigde informatie.
 • Reiscompany is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de website van derden.
 • Reiscompany is niet verantwoordelijk voor een ervaring bij een bezoek aan een locatie.
 • Op Camping-slovenie.nl kunnen bezoekers de eigenaar een vraag stellen (reserveringsaanvraag). Bezoekers kunnen niet via Camping-slovenie.nl reserveren.
 • Indien u persoonlijke gegevens via Camping-slovenie.nl verstuurt ten behoeve van een vraag (reserveringsaanvraag) voor een kampeerplaats of huuraccommodatie, dan geven wij deze door u ingevoerde gegevens door aan de desbetreffende aanbieder/camping. Dit is noodzakelijk voor een correcte uitvoering van uw bericht. Wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor de wijze waarop de aanbieder/camping vervolgens omgaat met uw gegevens.
 • Reiscompany kan geen verantwoordelijkheid nemen voor de wijze waarop de camping vervolgens omgaat met uw gegevens. Wij verwijzen hiervoor naar de privacyverklaring van de site die u bezoekt.
 • Reiscompany biedt geen garantie op de reactietijd van de accommodatie/camping en wij zijn niet verantwoordelijk waarop de aanbieder/camping vervolgens omgaat met uw gegevens.
 • Op Camping-slovenie.nl kunnen bezoekers hun mening (beoordeling/review) kwijt over een locatie. Reiscompany behoudt zich het recht voor om reacties te redigeren op schrijf- en taalfouten, in te korten of zelfs te weigeren. Lees ook onze richtlijnen voor het plaatsen van een mening.
 • Camping-slovenie.nl bevat links naar websites van derden. Reiscompany is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de content van de websites waarnaartoe gelinkt wordt. Het plaatsen van links door Reiscompany houdt op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring in van de inhoud van deze websites of webpagina’s.

Op Camping-slovenie.nl worden accommodaties en campings onder de aandacht gebracht die een jaarlijkse bijdrage of commissie betalen voor hun vermelding. De locaties worden in onze zoekresultaten random weergegeven. Voor de toppositie (prominent hoger in de zoekresultaten), vermelding op de homepage, specifieke landingspagina en/of vermelding in de nieuwsbrief betalen de eigenaren een toeslag.

Privacy

Reiscompany hecht veel waarde aan uw privacy en het zorgvuldig omgaan met uw gegevens. Lees onze privacyverklaring en cookiebeleid voor meer informatie.

Alle rechten voorbehouden

Op het materiaal dat op de site te vinden is, rust recht van intellectuele eigendom.

Deze algemene voorwaarden zijn aangepast op 16 april 2024.