Bijzonder overnachten Slovenië

Kamp Koren

Fraai gelegen ecocamping in Kobarid met veel sportieve activiteiten voor het hele gezin zowel op als buiten het terrein. Op de camping kun je bijzonder overnachten in het glamoureuze houten huis LILIJA voor twee personen.

Honey Paradise Glamping

Honey Paradise glamping resort ligt in Dobova en biedt een restaurant, een buitenzwembad en een fitnesscentrum. Deze accommodatie met airconditioning ligt op 43 km van Zagreb en biedt gratis WiFi en privéparkeergelegenheid.

Glamping Olimia Adria Village

Glamping Olimia Adria Village is mooi en rustig gesitueerd in een vallei midden in de natuur van Slovenië. Je vindt op de camping verschillende glampingtenten voor 2 tot 4 personen. Sommige hebben een eigen bad met thermaal water.

Glamping Rajska vas

Glamping Paradise Village in Šentjur bestaat uit vijf huisjes die een unieke vakantie en ontspanning bieden in de idyllische natuur van Paradise Island. Trakteer jezelf op glamoureus kamperen in een van de sprookjesachtige huisjes.

Kamp Menina

Kamp Menina is een door een familie gerunde camping & glamping in Slovenië op een idyllisch plekje, omgeven door bos, ver weg van drukke wegen en alledaags rumoer, langs het heldere Alpenriviertje de Savinja.

River Camping Bled

Prachtige camping dichtbij het beroemde meer van Bled. Naast kamperen kun je op de camping bijzonder overnachten in een luxe cottage in Alpine stijl. Het zijn gezellige, comfortabele glampingaccommodaties midden in de natuur.

Glamping Sun Valley Bioterme

Glamping Sun Valley Bioterme in Mala Nedelja biedt uitzicht op het zwembad en beschikt over accommodatie, een restaurant, een seizoensgebonden buitenzwembad, een bar, een tuin en een privéstrand.

Glamping PEC

Glamping PEC is een klein dorpje met vier huizen op een idyllische locatie aan de rivier de Drava. Vanuit je bijzondere glampinghuisje kun je genieten van het uitzicht op de bergen en ontspannen in je eigen jacuzzi.

Terme Catez

Terme Čatež is een middelgrote camping in Slovenië die deel uitmaakt van een groot vakantiecomplex met uniek zwemcomplex, gelegen tussen Ljubljana en Zagreb. Boek de Lodgetent Woody voor een luxe vakantie.