Camping Nadiža is een ultieme natuurcamping in Slovenië direct aan een rivier met een grindstrandje gelegen in het geheime dal van Breginj bij Kobarid.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 170
Kampeerterrein: 2,5 ha
Hoogte: 300 m

Camping Nadiža

Camping Nadiža is een ultieme natuurcamping in Slovenië direct aan een rivier met een grindstrandje gelegen in het geheime dal van Breginj bij Kobarid. Hier kun je bij de zacht murmelende rivier alle stress van je afschudden en de accu opnieuw opladen. De camping wordt omarmd door de Stol en Mija bergen, op de plek waar de Nadiža en Bela rivieren samenvloeien. Camping Nadiža is ideaal voor natuurliefhebbers en rustzoekers. De lokale bevolking beweert zelfs dat de Nadiža rivier helende krachten heeft. Niet alleen de natuur is hier erg mooi, maar ook het rijke historische en culturele erfgoed van de omgeving nodigt uit om talrijke kerken, monumenten en musea te bezoeken.

Ultieme natuurcamping in Slovenië

Camping Nadiža ligt in het westen van Slovenië tegen de Julische Alpen aan. Het ligt bij de adembenemende zwemplaatsen van de Nadiža rivier en de historische Napoleon brug. Camping Nadiža is zeer geschikt voor families. De speelplaats op de camping is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Het sanitairgebouw is eersteklas en schoon. In de gezellige bar en restaurant zorgt de kok en de vriendelijke bediening ervoor dat je voor een vriendelijke prijs kunt eten en drinken.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €24 €24 €24 o.b.v. 2 personen p.d.
Extra persoon €12 €12 €12 per dag
Kind 7-14 jaar €7 €7 €7 per dag
Elektriciteit €5 €5 €5 per dag
Huisdier €3 €3 €3 per dag

Camping Nadiža

Slovenië Goriška Kobarid

Podbela 48
5223 Breginj

Duits, Engels, Sloveens

Voeg beoordeling toe

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.