River Camping Bled

Ons door een familie geleide camping ligt heel dicht bij het pittoreske meer van Bled met de stad Bled aan het hoofd. Gelegen op deze unieke locatie van ongerepte natuur, op een groen schiereiland omringd door de rivier de Sava, bieden wij onze gasten het hoogste niveau van comfort en een perfecte plek om te ontspannen. Gasten kunnen kiezen uit ruime kampeerplaatsen en luxe bungalows. Vergeet niet – de natuur in River Camping Bled is dichterbij dan u denkt! Wij hebben vele activiteiten en animaties tot uw beschikking. Wij hebben zelfs een BMX terrein. Geniet van het heerlijke zwembad, het restaurant en de leuke speeltuinen.

Genieten in Slovenië

River Camping Bled bevindt zich direct aan de oever van de mooie rivier de Sava. Op de rivier kun je verschillende watersporten beoefenen zoals kanoën en raften. De camping bevindt zich daarnaast vlakbij het meer van Bled, waar je heerlijk kunt wandelen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor River Camping Bled voor je op een rijtje gezet:

River Camping Bled
Slovenië Julische Alpen Goriška Lesce

Alpska Cesta, 4248 Lesce

Engels, Sloveens

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe