Alle foto's

Camping Bled

Camping Bled in Bled is een 5-sterren eco-camping gelegen aan een van de mooiste meren van Slovenië in de regio Gorenjska. Het kampeerterrein heeft 243 kampeerplaatsen die tussen de 75 en 200 vierkante meter groot zijn. Het is ook mogelijk om accommodaties te huren. De camping beschikt over een basketbalveld, volleybalveld en fietsverhuur. Voor een hapje en een drankje kun je terecht bij het restaurant of de snackbar.

Kamperen in de natuur van Slovenië

Slovenië heeft een divers landschap met de Julische Alpen in het noordwesten, de zee in het westen, en watervallen, meren, en bossen in het binnenland. In het Sloveense Alpengebied ligt het Triglav Nationaal Park en is één van de oudste nationale parken van Europa. De natuur kenmerkt zich door de indrukwekkende contrasten tussen de rotsmassieven en heldere meren, watervallen en smaragdgroene rivieren. Je kunt het natuurpark het beste ontdekken tijdens een wandeling of een fietstocht. De mooiste bezienswaardigheden die je in het park kunt vinden zijn het meer van Bohinj, het meer van Bled, het ski-resort Kranjska Gora, en de dorpjes Bovec, Kobarid, Tolim die in de Soča vallei liggen.

In het westen van het land vind je het leuke havenstadje Piran. De stad is ook zeker een aanrader om te bezoeken. De stad kenmerkt zich door de Venetiaanse paleizen, lichte-geverfde huizen, en Oud-Romeinse kerken. Ook vind je er talloze gezellige visrestaurantjes waar je heerlijk kunt eten. Een ander mooi natuurgebied is de Vipava vallei in het westen van Slovenië. Het landschap bestaat uit uitgestrekte wijngaarden en lichtglooiende groene hevels. Deze Sloveense wijnregio biedt volop wandel- en fietspaden die langs verschillende wijnboerderijen lopen. In het oosten van het land vind je de schitterende ongerepte natuur van de Savinja en de Logar Vallei. In dit gebied kun je heerlijk mountainbiken, hiken, grotten bezoeken, kanoën en kajakken.

Overige information van deze accommodatie

Zoek beschikbaarheid en prijzen voor Camping Bled Slovenië:

Camping Bled Slovenië
Slovenië Julische Alpen Goriška Bled

10-C Kidriceva, 4260 Bled

Duits, Engels
begin april - half oktober

Stel de aanbieder/camping een vraag:

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Laat een beoordeling achter.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze richtlijnen en algemene voorwaarden.

Blurred map of Europe