Meer foto's

Uitzonderlijke omgeving van Slovenië

Camping Menina ligt in een uitzonderlijke omgeving, dichtbij de rivier Savinja en middenin de bergen van Slovenië. Hier is het mogelijk om het leven en de bezigheden van de oorspronkelijke bewoners te ontdekken, de prachtige natuur te verkennen, te genieten van de rust ver weg van de drukte van de stad. De eigenaren en de medewerkers verwelkomen u graag en helpen u graag om maximaal van uw vakantie te genieten.

Ideaal voor wandelaar en natuurliefhebbers

De camping ligt aan de rand van de Alpen, in het noorden van Slovenië in het hart van het mooie brede dal van de Savinja. Je bent hier omringd door bossen en bergen tot 2500 meter hoog. Ideaal voor wandelaars, fietsers en andere liefhebbers van rust, ruimte, natuur en die actief willen zijn in het ‘echte’ Slovenië.

Mooi zwemmeer op de camping

Op de camping ligt een mooi zwemmeertje, ideaal voor kinderen. De rivier, die langs het kampeerterrein loopt, nodigt uit om te kajakken en te raften. Voor kinderen is er een speelplaats en zes keer per week animatie. Tieners komen aan hun trekken bij een gezellig kampvuur of doen mee met een speciale tiener-hiketour met overnachting. Kom op adem in de sauna of tijdens een massage. Op de camping is een goed restaurant met een gezellig terras. Op 300m van de camping is een bakkerij, op 2 km een minimarkt, postkantoor en geldautomaat.

Perfect beginpunt voor uitstapjes

Door de centrale ligging van Camping Menina is het een perfecte locatie voor daguitstapjes naar alle toeristische topattracties in het land: de grotten van Postojna, wijngebied Jeruzalem, Ljubljana, Bled, de Logar-vallei met de hoogste waterval van Slovenië en de bergtop Golte.

Overige information van deze accommodatie

Camping Menina
Slovenië Oost-Slovenië Savinjska Rečica ob Savinji

Varpolje 105, si-3332 Rečica ob Savinji

Duits, Engels, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe