Algemene gegevens

Staanplaatsen: 231
Huuraccommodaties: 172
Kampeerterrein: 4,5 ha
Hoogte: 141 m

Camping Terme Catez

Terme Catež is een groot vakantiecomplex met zwemparadijs, gelegen tussen Ljubljana en Zagreb in de Sloveense regio Spodnjeposavska. Het hoogtepunt van de grote camping is het zwembadencomplex, gevuld met warm water uit de bron van het eigen kuuroord. Het complex bestaat uit 2 delen: de zomerriviera (buiten) en de winterriviera (binnen). Kamperen op Camping Terme Catez is een ware belevenis voor jong en oud. Neem een verfrissende duik in een van de binnen- en buitenzwembaden terwijl de kinderen roetsjen van de supergrote en uitdagende glijbanen. Maar er is ook ruimte voor ontspanning. Zo heeft de camping luxe spa- en wellness-faciliteiten.

Faciliteiten en accommodaties

Laat je masseren, zwem in een van de thermale baden of ontspan in de sauna. Plof daarna neer op het terras en geniet van de meest heerlijke taartjes, ijs en koffie. Geen zin om zelf te koken? Schuif dan aan bij een van de restaurants en gezellige barretjes. Het aantal faciliteiten van Camping Terme Catez is indrukwekkend. Naast een winkel-boulevard voor vergeten kampeerboodschappen is er een supermarkt, een groente- en fruitstal en een soort VVV. Gedurende het kampeerseizoen wordt er animatie aangeboden. Heb je zelf geen kampeermiddel mee naar Slovenië? Op de camping staat een indianendorp met Tipitenten, ook zijn er floating huisjes in de Piratenbaai.

Omgeving van Camping Terme Catez

Er is zoveel te beleven op Terme Catez in Slovenië, dat je misschien helemaal niet weg wilt. Terme Catez is een geweldig startpunt voor trips naar Brezice, de wijnroute Bizeljsko-sremiska met zijn ontelbare wijnkelders; het middeleeuwse kasteel in Mokrice of het Posavski museum; de steden Ljubljana, Zagreb of Plitvice.

Camping Terme Catez

Slovenië Spodnjeposavska Čatež ob Savi

Topliska cesta 35
8251 Čatež ob Savi

+386 7 493 67 23
Duits, Engels, Sloveens
01-01-2018 - 31-12-2018

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.