Meer foto's

Camping Terme 3000

Camping Terme 3000 biedt een mix van toeristische plaatsen te midden van vaste staanplaatsen, omringd door een prachtige 18-holes-golfbaan. Ontdek deze veelzijdige accommodatie in het hart van Moravske Toplice. Voor culinaire verwennerij kun je terecht in het nabijgelegen Moravske Toplice, waar je een scala aan eetgelegenheden vindt, inclusief de mogelijkheid voor halfpension in het restaurant van hotel Termal.

Waterpret en Wellness op Camping Terme 3000

Het hoogtepunt van de camping is het indrukwekkende zwembadcomplex met maar liefst 22 zwembaden, waaronder adembenemende waterglijbanen. Als onderdeel van Terme 3000, staat deze camping bekend om zijn thermaal-mineraal water, perfect voor gezinnen die van zwemmen en wellness houden.

Verblijfsopties en Voorzieningen Camping Terme 3000

Met huurcaravans aan de ene kant en 230 toeristische staanplaatsen aan de andere kant, biedt Camping Terme 3000 accommodaties voor elke smaak. Alle staanplaatsen hebben 16A stroom, omringd door groen. Sanitaire voorzieningen en handige faciliteiten zoals een gratis vriezer zijn binnen handbereik.

Verken de Omgeving de omgeving van Terme 3000

Omgeven door bergen, bossen en wijngaarden biedt de omgeving van Moravske Toplice talloze mogelijkheden voor fietsen en wandelen. Mis ook de kans niet om een partijtje golf te spelen op de nabijgelegen 18-holesgolfbaan.Ontdek de prachtige regio met zijn Sloveense wijngebieden en het luxe wellnesscentrum, en maak uitstapjes naar de nabijgelegen buurlanden Oostenrijk, Hongarije en Kroatië. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en vind je rust en plezier op Camping Terme 3000.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Kampeerplaats Terme 3000 voor je op een rijtje gezet:

Kampeerplaats Terme 3000
Slovenië Oost-Slovenië Pomurska Moravske Toplice

Kranjceva ulica 12, 9226 Moravske Toplice

Duits, Engels, Sloveens

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe