Adverteren op camping-slovenië.nl

Camping of park toevoegen

Ben jij eigenaar van een camping, safaritent of glamping en zou je graag meer gasten willen ontvangen? Meld de locatie aan via onderstaand formulier, dan nemen wij met alle plezier contact op om vrijblijvend de mogelijkheden en kosten van een vermelding te bespreken.

Wie komen er in aanmerking?

Camping-slovenie.nl is een online platform met een verzameling van campings, safaritenten & glampings in Slovenië. Het aanbod bestaat uit kleinschalige campings, middelgrote en grote campings met een fantastische ligging in Slovenië. Ook de campings met een zwemparadijs, individuele safaritenten of bijzondere plekjes komen in aanmerking. Kortom ben je eigenaar van een camping of vertegenwoordig je een keten of camping / kampeer gerelateerd merk? Dan horen wij graag van je.

Camping of park aanmelden

Wat doet Camping-slovenië?

  • Camping-slovenië.nl draagt bij aan de online zichtbaarheid van jullie bedrijf en zorgt voor traffic op jullie eigen website.
  • Camping-slovenië.nl bereikt de juiste doelgroep voor jullie bedrijf en zorgt hiermee voor zeer waardevolle leads.
  • Camping-slovenië.nl verzorgt geen boekingen of reserveringen, je hebt dus zelf rechtstreeks contact met potentiële gasten.

Meer weten? Vul bovenstaand formulier in of stuur een mailtje naar de redactie info@camping-slovenie.nl, dan sturen wij je alle informatie toe.