Camping Adria, Sloveense kust

Camping Adria in Ankaran ligt aan het smalle stukje Slovenië aan de Adriatische Zee, tussen het prachtige schiereiland Istrië (Kroatië) en de stad Triëst in het uiterste oosten van Italië. Een heerlijke vakantiebestemming voor een kampeervakantie met zon, zee en strand. De Sloveense meren en bergen, het ongerepte platteland en de kust met de oude havenstad Koper, waar de boten naar Ancona en Brindisi vertrekken. Koper ligt op maar enkele kilometers van de camping. Camping Adria zelf is een vrij grote camping, die door de vele bomen en paden toch vrij knus en gezellig aandoet. Camping Adria heeft goed sanitair, een winkel, supermarkt, bars, restaurant, tennisbanen, minigolf, tafeltennistafels, een wellnesscentrum, speeltuinen, douches aan het strand en zelfs een EHBO-post. De grote blikvanger op camping Adria is het reusachtige zwembad met aparte kleuterbaden. Maar u loopt ook zo vanaf de camping de kade, met steiger voor boten en het strand op. Het water is hier donkerblauw en aan het strand vrij ondiep. Ideaal voor gezinnen met kleine kinderen!

Stacaravans op Camping Adria

Op Camping Adria vind je compleet ingerichte stacaravans voor vier tot zes personen. De verschillende type stacaravans zijn allemaal standaard uitgerust met airco, een keuken, woonkamer, badkamer en een buiten.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Vacanceselect Camping Adria voor je op een rijtje gezet:

Vacanceselect Camping Adria
Slovenië Obalnokraška Ankaran

25 Jadranska cesta, 6280 Ankaran

+386 56 63 73 50
Duits, Engels, Sloveens

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe