Alle foto's

Ontdek Glamping Kolpa Resort

In het zuidoosten van Slovenië ligt het bijzondere “kindvriendelijke” Glamping Kolpa Resort. Het resort is 100% natuurlijk én is gebouwd volgens het glampingconcept. Je verblijft hier met het gezin niet in een standaard stacaravan, maar in een ruime en luxe tent óf een houten huis gebouwd in de traditionele ‘Bela Krajina’ stijl. En het zwembad is biologisch. Dat is nog eens verantwoord vakantie vieren!

Een biologisch zwembad

Nieuwsgierig hoe zo’n biologisch zwembad nou werkt? Eigenlijk vrij simpel! In plaats van chemicaliën zorgen natuurlijke organismes voor puur en kwalitatief zwemwater. Over water gesproken, op 800 meter van het resort ligt rivier de Kolpa. Ideaal voor vissen, kajakken, kanoën en suppen. Wat je nog meer kan doen op Glamping Kolpa Resort? Vooral genieten van rust… Relax in de ‘sky library’ en schuif ’s avonds gezellig aan bij het algemene vuurtje. Niks moet, alles mag!

Groen en cultuurrijk Slovenië

Als natuurliefhebber word je niet alleen blij van het 100\% natuurlijke resort, maar ook van de prachtige omgeving. Spring op de fiets of bind je wandelschoenen goed vast en ga op pad! Wissel de dagen in de natuur af met een dagje stad. Zagreb en Ljubljana zijn met de auto prima te bereiken voor een dagje cultuur. Op het Ban Jelacica plein in het bruisende Zagreb is het eigenlijk altijd wel druk en de gebouwen vertegenwoordigen vele periodes uit de geschiedenis van de stad. Van nieuwbouw tot strak communistische bouwwerken. Loop ook zeker even door naar de Dolac markt, elke dag van de week vind je hier een boerenmarkt onder vrolijke rode parasols! Ljubljana is de grootste stad van Slovenië en biedt je geschiedenis, stijl, kunst en cultuur. Een ander bijzonder punt van de stad is de architectuur. Veel gebouwen hebben een mix van jugendstil en barok wat zorgt voor een apart geheel. Toe aan iets spannends? In Adventurepark Podzemelj klim je naar grote hoogtes en laat je zien hoe stoer bent. Durf jij de uitdaging aan?!

Overige information van deze accommodatie

Glamping Kolpa Resort
Slovenië Centraal Slovenië Jugovzhodna Slovenija Gradac

Krasinec 1, 8332 Gradac, Slovenië

Engels, Sloveens

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Laat een beoordeling achter.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze richtlijnen en algemene voorwaarden.

Blurred map of Europe