Meer foto's

Slovenia Eco resort

Slovenia Eco resort in Stahovica is een kindvriendelijk ecocamping in Osrednjeslovenska, gelegen in de bergen. De camping verhuurt chalets en houten lodges, perfect voor het échte glamping gevoel! Voor de kinderen is er een speeltuin en een boederij met ezels en herten. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien. De camping heeft een gezellige bar en een openlucht zwembad. U kunt ook zwemmen in de zwemvijver. Eco Resort Beneath Velika Planina heeft wifi. Huisdieren zijn niet toegestaan op de camping.

Kamperen in Slovenië

Slovenië heeft een prachtige natuur, met veel groen, helderblauwe wateren en bijzondere grotten. In de natuur van Slovenië kunt u uitstekend fietsen en wandelen. In de omgeving van Slovenia Eco resort liggen diverse wellness-resorts en ski-oorden, waar u als gast van Eco Resort Beneath Velika Planina diverse kortingen kunt krijgen. Het resort biedt excursies aan en ook krijgt u korting bij bezoek aan het nabijgelegen restaurant Pri Orlu, waar u locale gerechten kunt bestellen. Ongeveer twintig kilometer vanaf Slovenia Eco resort ligt Ljubljana, de hoofdstad van Slovenië. Deze bruisende en sfeervolle studentenstad is perfect voor een dagje uit.

Overige information van deze accommodatie

Eco Resort Beneath Velika Planina
Slovenië Centraal Slovenië Osrednjeslovenska Stahovica

Godič 44a, 1242 Stahovica (Kamnik)

Engels, Italiaans, Sloveens, Spaans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe