Camping Adria, Sloveense kust

Camping Adria in Ankaran ligt aan het smalle stukje Slovenië aan de Adriatische Zee, tussen het prachtige schiereiland Istrië (Kroatië) en de stad Triëst in het uiterste oosten van Italië. Een heerlijke vakantiebestemming voor een kampeervakantie met zon, zee en strand. Camping Adria zelf is een vrij grote camping, die door de vele bomen en paden toch vrij knus en gezellig aandoet. Op de camping vind je goed sanitair, een winkel, supermarkt, bars, restaurant, tennisbanen, minigolf, tafeltennistafels, een wellnesscentrum, speeltuinen, douches aan het strand en zelfs een EHBO-post.

Reusachtig zwembad en ondiepe zee

De grote blikvanger op camping Adria is het reusachtige zwembad met aparte kleuterbaden. Maar je loopt ook zo vanaf de camping de kade, met steiger voor boten en het strand op. Het water is hier donkerblauw en aan het strand vrij ondiep. Ideaal voor gezinnen met kleine kinderen!

Kamperen op Camping Adria

Op Camping Adria vind je kampeerplaatsen (80 m²) voor 6 personen die geschikt zijn voor je eigen kampeermiddel, zoals een tent, caravan en camper. De kampeerplaatsen zijn dus lekker ruim en je hebt de keuze uit plaatsen met veel schaduw en zonnige plekjes. Bij de plaats is een extra tentje toegestaan en je kunt ook je hond meenemen.

Op ontdekkingstocht in Slovenië

Een heerlijke regio voor een kampeervakantie met zon, zee en strand, maar ook een gebied om veel moois te ontdekken. De Sloveense meren en bergen, het ongerepte platteland en de kust met de oude havenstad Koper, waar de boten naar Ancona en Brindisi vertrekken. Koper ligt op maar enkele kilometers van de camping.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor ANWB Camping Adria voor je op een rijtje gezet:

ANWB Camping Adria
Slovenië Obalnokraška Ankaran

25 Jadranska cesta, 6280 Ankaran

Duits, Engels, Sloveens

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe